Educatie

Centralpoint bezit 25 jaar ervaring in het leveren van ICT gerelateerde producten en diensten in het onderwijs. Als Apple Solution Expert kan Centralpoint iedere educatieve instelling volledig begeleiden en ontzorgen bij het inzetten van Apple devices in de klas. Mede dankzij ons team van gecertificeerde experts, Apple Professional Learning trainers en consultants bieden wij in elke situatie de beste totaaloplossing.

Training en Apple Professional Learning

Met een aantal belangrijke tips en trucs wordt digitaal lesgeven veel leuker en eenvoudiger

Beheer en klasmanagement

Door middel van de juiste MDM en Apps is het beheren van apparaten een fluitje van een cent

Referenties

Implementeren van nieuwe devices raken verschillende afdelingen en diverse processen. Een traject die u uitsluitend kunt uitvoeren met partners waarop u kunt vertrouwen. Indien gewenst brengen wij u graag in contact met een van onze referenties. Deze referenties variëren in grootte en complexiteit en kunnen ter informatie of ondersteuning dienen bij uw organisatie. Lees meer

iPad in het onderwijs

Brede inzetbaarheid en hoge mate van interactiviteit met iPads

Educatie gadgets

Maak gebruik van verschillende handige gadgets voor educatieve doelen in het onderwijs

MacBook in het onderwijs

Een van de betrouwbaarste oplossingen in het onderwijs

Wilt u meer informatie?

Heeft u een vraag over onze Apple diensten? Neem dan contact op met ons team van Apple specialisten. Dit team van specialisten staat altijd klaar om u te helpen en is bereikbaar van 08:30u – 17:30u. Klik op onderstaande button om contact met ons op te nemen.