Apple in de overheid

Centralpoint bezit 25 jaar ervaring in het leveren van ICT gerelateerde producten en diensten voor de overheid. Als Apple Authorised Enterprise Reseller kan Centralpoint volledig begeleiden en ontzorgen bij het inzetten van Apple in overheidsinstellingen. Centralpoint biedt oplossingen als de omslag naar papierloos werken, eenvoudig management van mobiele devices en het inrichten van ijzersterke beveiliging voor de overheidsinstelling.

Beheer van uw devices

Met Apple programma’s als DEP, MDM en VPP kunnen wij u volledig ondersteunen in het beheer van uw devices

Services

Bekijk alle diensten van Centralpoint voor het gebruik van Apple producten binnen bedrijven of instellingen

Referenties

Implementeren van nieuwe devices raken verschillende afdelingen en diverse processen. Een traject die u uitsluitend kunt uitvoeren met partners waarop u kunt vertrouwen. Indien gewenst brengen wij u graag in contact met een van onze referenties. Deze referenties variëren in grootte en complexiteit en kunnen ter informatie of ondersteuning dienen bij uw organisatie. Lees meer

Huur en lease

Verschillende mogelijkheden tot huur of leasing van devices

Efficiënter werken met apps

Maak gebruik van verschillende handige apps
om uw werk gemakkelijker te maken

Inruil en refurbished

Ruil uw oude devices in en bekijk de refurb oplossingen

Wilt u meer informatie?

Heeft u een vraag over onze Apple diensten? Neem dan contact op met ons team van Apple specialisten. Dit team van specialisten staat altijd klaar om u te helpen en is bereikbaar van 08:30u – 17:30u. Klik op onderstaande button om contact met ons op te nemen.