Huur

Centralpoint verhuurt ook hardware voor situaties waarin u deze tijdelijk nodig heeft, bijvoorbeeld voor een evenement. Zo hoeft u niet onnodig nieuwe hardware aan te schaffen. Centralpoint beschikt over de grootste huur voorraad in de Benelux.

Voor wie?

Organisaties die tijdelijk extra hardware nodig hebben, voor bijvoorbeeld een evenement.

Voordelen

  • U hoeft geen nieuwe dure hardware aan te schaffen voor tijdelijk gebruik.
  • De hardware is altijd in goede staat en direct inzetbaar.
  • De hardware wordt na gebruik opnieuw ingezet bij andere organisaties, zo draagt u bij aan circulaire IT.

Circulaire IT-oplossingen

Bekijk hieronder onze overige circulaire IT-oplossingen en lees verder voor meer informatie.

Nieuw

Circulaire IT kan al beginnen bij het inkopen van nieuwe hardware. Wij nemen uw oude hardware over en knappen deze op. Hiermee verlengen we de levensduur van uw oude hardware.

Renew

Is het voor u belangrijk om over de nieuwste technologie hardware te beschikken en staat circulaire IT centraal bij uw inkoopbeleid? Dan is renew hét alternatief.

Demo

Bij Centralpoint is het mogelijk om hardware eerst uit te proberen voordat u deze aanschaft. U krijgt demo hardware die u tijdelijk kunt uitproberen.

Refurbished

Refurbished hardware is gebruikte hardware die, afhankelijk van de staat waarin deze verkeert, in verschillende cosmetische gradaties wordt aangeboden.

Wilt u meer informatie?

Wij komen graag bij u langs om u te adviseren over de best passende oplossing voor uw organisatie. Neem voor meer informatie direct contact op met onze sales afdeling.