DaaS – Deployment

Voor medewerkers is het belangrijk dat zij ongestoord een nieuw device ontvangen en in gebruik kunnen nemen. Daarom is het wenselijk om voorafgaand aan de deployment van devices, zoveel mogelijk voorbereidingen te treffen. Met de module deployment kunnen de medewerkers na ontvangst direct met hun device aan de slag, met een hoge tevredenheid als gevolg. Daarnaast wordt de doorlooptijd van het vervangingstraject van de devices aanzienlijk ingekort.

Wat krijgt u?

Hieronder leest u een overzicht van de inhoud van de DaaS-module deployment. Samen met u bepalen we hoe de deployment van uw devices plaatsvindt: handmatig of automatisch.

Onze projectmanagers verzorgen de voorbereidingen voor een fysieke en centrale deployment op locatie.

De gekozen deployment portal wordt ingeregeld, zoals Apple DEP, Samsung KME, Android Zero Touch of Microsoft Autopilot.

Er wordt een koppeling gemaakt met uw MDM-tool.

Alle devices worden geregistreerd voor uw deployment portal.

Preparatie en training

Daarnaast is het mogelijk om uw devices in ons warehouse te prepareren, denk hierbij aan de CMDB-registratie van de devices, het vooraf uitpakken van de devices en het labellen en imagen van de devices.

Zijn uw medewerkers nog niet gewend om met de devices te werken? Dan is het ook mogelijk dat wij uw medewerkers trainen, zodat zij optimaal en efficiënt kunnen werken met de devices.

 

Voordelen

  • Snelle en complete deployment binnen het gewenste tijdspad, dit kan zelfs in het weekend voor minimale verstoringen binnen uw organisatie.
  • Uw medewerkers kunnen direct aan het werk met het nieuwe device.
  • Door de eventuele koppeling met uw MDM-tool is het in de toekomst gemakkelijker voor u om devices op- en af te schalen.
  • Er is een correcte configuratie en registratie van de devices mogelijk.
  • Uw servicedeskmedewerkers kunnen zich richten op vragen van medewerkers in plaats van op de techniek, waardoor uw medewerkerstevredenheid wordt verbeterd.

Maak uw DaaS-oplossing compleet met de volgende modules

Productkeuze

Medewerkers hebben steeds meer behoefte aan een werkplek die is afgestemd op hun wensen en behoeften. De IT-afdeling heeft echter specifieke richtlijnen. Onze bestelportal speelt hierop in. Medewerkers bestellen de werkplek die bij hen past en die voldoet aan de richtlijnen van de IT-afdeling.

Beheer

Het werken met mobiele devices betekent voor uw organisatie vaak minder inzicht in het gebruik van applicaties en data door medewerkers. Wat gebeurt er met de data op mobiele devices? Is uw bedrijfskritische informatie wel veilig? Om mobiele devices beter beheersbaar te maken bieden wij mobile device management (MDM) aan.

Security

Door het toegenomen gebruik van de cloud en mobiele devices vormen endpoints tegenwoordig de nieuwe beveiligingslinie voor bedrijven. Het is daarom belangrijker dan ooit om endpoint devices goed te beschermen. Met de veilige werkplek wordt ervoor gezorgd dat bedreigingen buiten de deur blijven en uw endpoints veilig zijn.

Services

Als organisatie bent u gebaat bij een optimale werking van uw devices. Wij monitoren op afstand of de verschillende onderdelen van uw hardware en software naar behoren functioneren. In het geval van een defect worde de werkplekken gerepareerd of omgeruild. Zodat medewerkers snel weer aan het werk kunnen.

Persoonlijk advies nodig?

024 – 357 98 88

Werkdagen van 08:30 – 17:30 uur

Verstuur bericht