IT-diensten om u te ontzorgen

IT-diensten om u te ontzorgen

Wij ontzorgen organisaties met alle denkbare IT-diensten rondom hardware. Door onze IT-diensten besparen organisaties, naast kosten, ook tijd, CO2-uitstoot en een hoop zorgen. Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Complexe en grote IT-projecten? Advies van ervaren specialisten? Levering en installatie van nieuwe apparatuur en verwerking van uw oude? Wij verzorgen het probleemloos en geruisloos.

IT is er om u te helpen presteren en niet om zorgen over te hebben. U wilt zich immers concentreren op uw eigen bedrijfsvoering. Daarom zorgen wij ervoor dat uw hardware u ondersteunt en niet afleidt.

Onze IT-diensten

Wij hebben de beschikbare diensten ingedeeld in vier IT-dienstengroepen. Gezamenlijk vormen deze vier groepen de stappen in het proces dat u doorloopt.

Advies & voorbereiding

Voordat u tot aanschaf overgaat, wilt u er zeker van zijn dat de hardware die u in gebruik neemt, volledig aansluit bij uw wensen en eisen. Als ervaringsdeskundige kunnen wij u voorzien van advies over alle aspecten rondom de aanschaf, logistiek, installatie en het onderhoud van uw IT-infrastructuur.

Techniek & configuratie

De aangeschafte hardware kunt u vaak niet direct inzetten. Vaak moeten er nog aanpassingen worden verricht, voordat u de hardware gaat en kunt gebruiken binnen uw organisatie. Om u extra werk uit handen te nemen, voeren wij de gewenste aanpassingen alvast voor u uit in ons distributiecentrum. Zo kunnen uw medewerkers direct aan de slag.

Logistiek & installatie

Als uw hardware is samengesteld, geconfigureerd en verpakt, dan is uw bestelling gereed om te worden geleverd en geïnstalleerd. Wij hebben eigen vrachtwagens en een landelijk distributienetwerk. Daarnaast beschikken wij over gecertificeerd personeel die de installatie van de hardware verzorgen bij u op locatie.

Garantie & onderhoud

U verwacht bij de aanschaf van uw hardware ook de juiste garantie- en onderhoudsvoorwaarden. Wij beschikken over een Services afdeling die hier volledig op is ingericht. Als erkend serviceprovider van alle A-merken kunnen onze technici de afhandeling van de fabrieksgarantie en het onderhoud volledig voor u uitvoeren.

Partners in dienstverlening

Partners in dienstverlening

Wat gebeurt er als uw vraag verder gaat dan onze dienstverlening? Bijvoorbeeld op het gebied van implementatie, migratie, beheer of specialistische beveiligingsvraagstukken? Ook dan bent u bij Centralpoint aan het juiste adres. Door met ons samen te werken kunt u direct gebruik maken van ons partnernetwerk. U heeft hiermee altijd een geschikte partner voor uw vraagstuk, gecombineerd met het gemak van de IT-diensten van Centralpoint u opleveren.

Inruil oude hardware

Inruil oude hardware

Wat doet u met overcomplete of gebruikte apparatuur die niet meer wordt ingezet binnen uw organisatie? Wij bieden u de mogelijkheid om uw apparatuur op een veilige en verantwoorde wijze te laten verwerken in ons distributiecentrum. Daarnaast kunt u uw oude hardware doneren aan een goed doel of kunt u hiervoor nog een interessante vergoeding ontvangen.

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening?

Wij komen graag bij u langs om u te adviseren over de best passende oplossing voor uw organisatie. Neem voor meer informatie direct contact op met onze sales afdeling.

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening?

Wij komen graag bij u langs om u te adviseren over de best passende oplossing voor uw organisatie. Neem voor meer informatie direct contact op met onze sales afdeling.