Zet technologie in om uw doel te bereiken

De ontwikkelingen in IT gaan snel. Er is een enorme toename van devices, apps en data. Daarnaast verandert de manier van werken en hebben gebruikers steeds meer wensen, ze willen altijd en overal kunnen werken. Wij hebben specifieke oplossingen op het gebied van mobility, hybrid cloud en security.

Ontwikkelingen

Lees hier welke ontwikkelingen wij zien in de markt op het gebied van mobilty, cloud en security en lees verder voor de oplossingen van de cirkel in de praktijk.

Werkplek 2020

In 2020 werken we tijd- en plaatsonafhankelijk en is er altijd en overal toegang tot apps en data via mobiel devices. Men werkt waar hij of zij dat het fijnste vindt: thuis, op een kantoor of in een café.

Security in 2020

Steeds meer organisaties maken het voor medewerkers mogelijk om mobiel te werken, toch hoort u vaak over malware of beveiligingslekken. De markt vraagt om een oplossing.

Hybrid Cloud 2020

Met cloud is het mogelijk om op aanvraag een netwerk beschikbaar te stellen van resources, apps en data. Steeds meer organisaties kiezen voor een hybrid cloud die de voordelen van zowel de private als de public cloud combineert.