Privacy- en cookieverklaring

Central Point Nederland B.V., gevestigd te Van Heuven Goedhartlaan 121, 1181 KK Amstelveen, Nederland, (hierna: “Centralpoint”, “wij” of “ons”) is de verwerkingsverantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens die worden verkregen via de website www.centralpoint.nl (hierna: “Website”). In deze privacy- en cookieverklaring zetten wij uiteen hoe wij omgaan met de persoonsgegevens die wij van u verkrijgen.

Wij respecteren de privacy van onze klanten en de gebruikers van onze site en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft wordt verwerkt in overeenstemming met de toepasselijke wet- en regelgeving ter bescherming van persoonsgegevens en vertrouwelijk wordt behandeld.

Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt. Dat betekent onder andere dat:

  • wij duidelijk vermelden met welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij via deze privacyverklaring;
  • wij onze verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;
  • wij u eerst vragen om uitdrukkelijke toestemming om uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming is vereist;
  • wij passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
  • wij uw recht respecteren om uw persoonsgegevens op uw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren, te verplaatsen, de verwerking te beperken of te verwijderen.

Het kan voorkomen dat deze privacy- en cookieverklaring in de toekomst wordt uitgebreid of gewijzigd. Wij stellen u hiervan op de hoogte door een bijgewerkte versie van de privacy- en cookieverklaring op de Website te plaatsen. Wij raden u aan om deze privacy- en cookieverklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Deze privacy- en cookieverklaring is voor het laatste gewijzigd op 13-04-2018.

Doeleinden van de gegevensverwerking
Wij verwerken alleen gegevens die u zelf aan ons via de Website verstrekt of die wij verkrijgen door uw gebruik van de Website. Samengevat verwerken wij de door u verstrekte persoonsgegevens enkel voor de volgende doeleinden:

1. Om uw bestellingen uit te voeren, u op de hoogte te kunnen houden van uw bestelling en om uw bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen (eventueel door middel van het aanmaken van een account bij Centralpoint).

2. Om de Website voor u te personaliseren en u producten aan te kunnen bevelen die u mogelijk interessant vindt.

3. Om u te kunnen helpen bij het beantwoorden van uw vragen over onder meer onze producten en/of diensten.

4. Om, indien u reageert op een actie of u aanmeldt voor een prijsvraag, deze actie of prijsvraag uit te voeren, de prijswinnaars bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten.

5. Om productreviews te kunnen plaatsen op onze Website en elke maand één beoordeling te belonen met een prijs.

6. Om, indien u hiervoor voorafgaande toestemming heeft verleend, u te informeren over de ontwikkeling van de Website en over speciale aanbiedingen en acties door middel van onze wekelijkse nieuwsbrief.

7. Om de Website verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Daarnaast kunnen telefoongesprekken met de klantenservice van Centralpoint met het oog op de training, coaching en beoordeling van medewerkers worden opgenomen. Deze opnamen van telefoongesprekken worden zodanig beveiligd en bewaard dat deze niet toegankelijk zijn voor onbevoegden.

Wij zullen uw persoonsgegevens niet voor andere dan bovengenoemde doeleinden verwerken, tenzij u daar vooraf toestemming voor heeft gegeven, dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de overeenkomst die wij met u zijn aangegaan of wij dit op grond van de wet mogen of moeten doen.

Gebruik van persoonsgegevens
Wij verwerken de volgende categorieën van persoonsgegevens voor de in deze privacy- en cookieverklaring genoemde doeleinden:

• NAW-gegevens (in sommige gevallen optioneel)
• Telefoonnummer
• Betaalgegevens
• Logingegevens
• Geslacht (optioneel)
• Leeftijd (optioneel)
• Door u gestelde vragen aan onze medewerkers
• Door u samengestelde beoordelingstekst over een door ons aangeboden product
•IP-adres
• Cookie ID

Beveiliging
Wij nemen passende beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot uw gegevens, dat de toegang tot uw accountgegevens afgeschermd is middels een gebruikersnaam en sterk wachtwoord, en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden. Daarnaast maken wij gebruik van SSL-certificaten ten behoeve van de veilige overdracht van uw gegevens en communicatie.

Verstrekking van gegevens aan derden
Wij zullen uw persoonlijke informatie niet aan derden verkopen en verstrekken uw gegevens niet aan derde partijen zonder uw voorafgaande toestemming of wanneer dit noodzakelijk is om uw bestelling af te kunnen handelen. Ook kan het zijn dat we deze gegevens op grond van de wet mogen of moeten delen.

Bewaartermijn van uw gegevens
Wij bieden via onze Website verschillende diensten aan, waarbij wij u om gegevens kunnen vragen om uw verzoek te behandelen (o.a. voor het afhandelen van de door u gestelde vraag en/of het afhandelen van een bestelling). Behalve voor uw e-mailadres, kunt u daarbij zelf bepalen welke gegevens u daarbij verstrekt. De gegevens die u ons toestuurt, worden bewaard zolang als nodig is om uw bestelling af te kunnen handelen of nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling van uw verzoek.

Nieuwsbrief
Via onze Website bieden wij aan bezoekers de mogelijkheid om zich in te schrijven voor onze een nieuwsbrief waarmee wij hen wekelijks zullen informeren over interessante commerciële aanbiedingen en nieuwtjes over Centralpoint. Uw e-mailadres wordt alleen met uw toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Wanneer u de nieuwsbrief niet langer wenst te ontvangen, dan kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar info@centralpoint.nl, of door gebruik te maken van de opt-out mogelijkheid middels de daarvoor bestemde link in de nieuwsbrief. Het abonneebestand van de nieuwsbrief wordt in geen geval aan derden verstrekt.

Cookies
Op de Website maken wij gebruik van cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij een bezoek van een website naar uw computer wordt gestuurd en door uw browser wordt opgeslagen op uw computer. In cookies wordt bijvoorbeeld informatie opgeslagen over de instellingen van uw pc en door u aangegeven voorkeuren, zodat u deze informatie niet steeds opnieuw hoeft te verstrekken en om een volgend bezoek aan onze Website te vergemakkelijken. Deze informatie bevat geen naam- of adresgegevens of andere persoonlijke gegevens. U kunt de browser van uw computer zo instellen dat u tijdens uw bezoek aan onze Website geen cookies ontvangt. Controleer daarvoor de instellingen van uw browser. In het geval dat uw browser cookies weigert, kan het echter gebeuren dat u niet gebruik kunt maken van alle mogelijkheden van onze Website of dat u geen toegang heeft tot onderdelen van onze Website.

Deze website maakt gebruik van cookies. Wij gebruiken statistiek cookies voor het analyseren van anonieme gegevens van het bezoek op onze website. Cookies om content en advertenties te personaliseren en voor het delen van onze content op social media gebruiken we na toestemming. Wilt u de beste website ervaring en op u afgestemde informatie? Klik dan op de button voor akkoord. Meer informatie vindt u in ons privacystatement

Cookies zijn kleine tekstbestanden die door websites kunnen worden gebruikt om gebruikerservaringen efficiënter te maken.

Volgens de wet mogen wij cookies op uw apparaat opslaan als ze strikt noodzakelijk zijn voor het gebruik van de site. Voor alle andere soorten cookies hebben we uw toestemming nodig.

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina’s worden weergegeven.

Uw toestemming geldt voor de volgende gebieden: www.centralpoint.nl

Uw huidige stand: Alle cookies toestaan (Noodzakelijk, Voorkeuren, Statistieken, Marketing).

Verander uw toestemming | Instemming intrekken

Cookieverklaring laatst bijgewerkt op 20-6-2018 door Cookiebot:

Noodzakelijk (13)

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

 

Naam Aanbieder Doel Vervaldatum Type
__cfduid startech.com Gebruikt door het inhoudsnetwerk, Cloudflare, om vertrouwd webverkeer te identificeren. 1 jaar HTTP Cookie
__RequestVerificationToken nl.eetgroup.com Helpt Cross-Site Request Forgery (CSRF) -aanvallen te voorkomen. Session HTTP Cookie
AWSELB [x2] sonobi.com
tremorhub.com
Gebruikt om verkeer naar de website te distribueren op verschillende servers om de responstijden te optimaliseren. Session HTTP Cookie
cartId centralpoint.nl Gebruikt om de inhoud van uw winkelwagen te koppelen aan de actieve sessie 2 dagen HTTP Cookie
CookieConsent centralpoint.nl Slaat de cookiestatus van de gebruiker op voor het huidige domein 1 jaar HTTP Cookie
csrf-code centralpoint.nl Gebruikt ter beveiliging voor Cross-Site Request Forgery Session HTTP Cookie
f5_cspm pubmatic.com Slaat het adres en het poortnummer op van de webserver die de sessie beheert. Gebruikt om de prestaties van de website te verbeteren. Session HTTP Cookie
Language nl.eetgroup.com Slaat de voorkeurstaal van de gebruiker op de website op. 1 jaar HTTP Cookie
PHPSESSID centralpoint.nl Houdt gebruikerssessiestatus voor alle pagina-aanvragen bij. Session HTTP Cookie
SESS# [x2] exe.bid
stickyadstv.com
Houdt gebruikersstatussen over paginabezoeken bij. Session HTTP Cookie
visitorId centralpoint.nl Gebruikt voor sessie-opslag voor actieve bezoeker(s) 2 dagen HTTP Cookie

Voorkeuren (3)

Voorkeurscookies zorgen ervoor dat een website informatie kan onthouden die van invloed is op het gedrag en de vormgeving van de website, zoals de taal van uw voorkeur of de regio waar u woont.

Naam Aanbieder Doel Vervaldatum Type
lang [x2] ads.linkedin.com
linkedin.com
Onthoudt de door de gebruiker geselecteerde taalversie van een website Session HTTP Cookie
UID stickyadstv.com Uniek gebruikers-ID dat de gebruiker bij terugkerende bezoeken herkent 29 dagen HTTP Cookie

Statistieken (19)

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Naam Aanbieder Doel Vervaldatum Type
“ab09” monarchads.com In afwachting Session HTTP Cookie
@@History/@@scroll|# [x5] centralpoint.nl
doubleclick.net
twitter.com
vars.hotjar.com
youtube.com
In afwachting Session HTML Local Storage
_at.hist.# [x3] centralpoint.nl
doubleclick.net
vars.hotjar.com
Gebruikt door AddThis, het sociale deelplatform, om de gebruikersgeschiedenis van de gebruiker van de AddThis-deelwidget op te slaan Persistent HTML Local Storage
_ga [x3] centralpoint.nl
eetgroup.com
nl.eetgroup.com
Registreert een uniek ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt. 2 jaar HTTP Cookie
_gat [x2] centralpoint.nl
nl.eetgroup.com
Gebruikt door Google Analytics om verzoeksnelheid te vertragen Session HTTP Cookie
_gid [x3] centralpoint.nl
eetgroup.com
nl.eetgroup.com
Registreert een uniek ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt. Session HTTP Cookie
collect google-analytics.com Gebruikt om gegevens naar Google Analytics te verzenden over het apparaat en het gedrag van de bezoeker. Traceert de bezoeker op verschillende apparaten en marketingkanalen. Session Pixel Tracker
v.gif visualwebsiteoptimizer.com In afwachting Session Pixel Tracker

Marketing (146)

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.

Naam Aanbieder Doel Vervaldatum Type
__atuvc centralpoint.nl Werkt de teller bij van de social sharing-functies van een website. 1 jaar HTTP Cookie
__atuvs centralpoint.nl Zorgt ervoor dat de bijgewerkte teller wordt weergegeven voor de gebruiker als een pagina wordt gedeeld met de service voor delen van sociale media, AddThis. Session HTTP Cookie
__uin_bw sonobi.com In afwachting 44 dagen HTTP Cookie
__uir_bw sonobi.com In afwachting Session HTTP Cookie
__uis sonobi.com In afwachting Session HTTP Cookie
_hjIncludedInSample centralpoint.nl Bepaalt of de navigatie van de gebruiker moet worden geregistreerd in een bepaalde tijdelijke statistische aanduiding. Session HTTP Cookie
_kuid_ krxd.net Registreert een uniek ID die het apparaat van een terugkerende gebruiker identificeert. De ID wordt gebruikt voor gerichte advertenties. 179 dagen HTTP Cookie
_li_ss liadm.com In afwachting 29 dagen HTTP Cookie
_ljtrtb_# lijit.com Verzamelt gegevens met betrekking tot lezerbelangen, context, demografische gegevens en andere informatie namens het Lijit-platform met als doel geïnteresseerde gebruikers te vinden op websites met gerelateerde inhoud. 1 jaar HTTP Cookie
0 360yield.com In afwachting Session HTTP Cookie
0123456789# 360yield.com In afwachting Session HTTP Cookie
01AI abmr.net Gebruikt voor het verzamelen van technische informatie over de browser, het besturingssysteem, het IP-adres en de schermresolutie van de gebruiker, evenals de navigatie van de gebruiker op de website. 1 jaar HTTP Cookie
-1 360yield.com In afwachting Session HTTP Cookie
admRtbUidCkey34334Ssp245 [x2] admedia.com
s3xified.com
In afwachting 10 jaar HTTP Cookie
ads/ga-audiences google.com Used by Google AdWords to re-engage visitors that are likely to convert to customers based on the visitor’s online behaviour across websites. Session Pixel Tracker
ads/user-lists/# google.com In afwachting Session Pixel Tracker
advst_uid_11 adxcore.com In afwachting 1 jaar HTTP Cookie
anj adnxs.com Registreert een unieke ID die het apparaat van een terugkerende gebruiker identificeert. De ID wordt gebruikt voor gerichte advertenties. 3 maanden HTTP Cookie
ANON_ID tribalfusion.com Verzamelt gegevens over gebruikersbezoeken aan de website, zoals welke pagina’s zijn geopend. De geregistreerde gegevens worden gebruikt om de interessegebieden en demografische profielen van de gebruiker te categoriseren in termen van doorverkoop voor gerichte marketing. 3 maanden HTTP Cookie
APID advertising.com In afwachting 1 jaar HTTP Cookie
at-lojson-cache-# [x4] centralpoint.nl
doubleclick.net
twitter.com
vars.hotjar.com
Gebruikt door het sociale deelplatform AddThis Persistent HTML Local Storage
ayl_visitor omnitagjs.com In afwachting 29 dagen HTTP Cookie
bcookie linkedin.com Gebruikt door de sociale netwerkdienst, LinkedIn, voor het volgen van het gebruik van embedded services. 2 jaar HTTP Cookie
bh/rtset contextweb.com In afwachting Session Pixel Tracker
BizoID ads.linkedin.com In afwachting 179 dagen HTTP Cookie
bkdc bluekai.com Registreert gebruikersgegevens, zoals IP-adres, geografische locatie, bezochte websites en op welke advertenties de gebruiker heeft geklikt, met als doel het optimaliseren van de weergave van advertenties op basis van de verplaatsing van de gebruiker op websites die hetzelfde advertentienetwerk gebruiken. 179 dagen HTTP Cookie
bku [x2] bluekai.com
addthis.com
Registreert gebruikersgegevens, zoals IP-adres, geografische locatie, bezochte websites en op welke advertenties de gebruiker heeft geklikt, met als doel het optimaliseren van de weergave van advertenties op basis van de verplaatsing van de gebruiker op websites die hetzelfde advertentienetwerk gebruiken. 179 dagen HTTP Cookie
bs_mop_u3s mathtag.com In afwachting 29 dagen HTTP Cookie
bscookie linkedin.com Gebruikt door de sociale netwerkdienst, LinkedIn, voor het volgen van het gebruik van embedded services. 2 jaar HTTP Cookie
bt2 addthis.com Gebruikt door het sociale deelplatform AddThis om delen van de site die bezocht zijn bij te houden om andere delen van de site aan te bevelen 255 dagen HTTP Cookie
c [x2] bidswitch.net
rubiconproject.com
Regelt de synchronisatie van gebruikersidentificatie en de uitwisseling van gebruikersgegevens tussen verschillende advertentieservices. 1 jaar HTTP Cookie
ck1 rlcdn.com Verzamelt gegevens met betrekking tot de bezoeken van de gebruiker aan de website, zoals het aantal bezoeken, de gemiddelde tijd die op de website is doorgebracht en welke pagina’s zijn geladen, met het doel om gerichte advertenties weer te geven. 179 dagen HTTP Cookie
cmadnx creative-serving.com In afwachting Session Pixel Tracker
CMDD casalemedia.com Verzamelt gegevens met betrekking tot de bezoeken van de gebruiker aan de website, zoals het aantal bezoeken, de gemiddelde tijd die op de website is doorgebracht en welke pagina’s zijn geladen, met het doel om gerichte advertenties weer te geven. Session HTTP Cookie
CMID casalemedia.com Verzamelt gegevens met betrekking tot de bezoeken van de gebruiker aan de website, zoals het aantal bezoeken, de gemiddelde tijd die op de website is doorgebracht en welke pagina’s zijn geladen, met het doel om gerichte advertenties weer te geven. 1 jaar HTTP Cookie
CMPRO casalemedia.com In afwachting 3 maanden HTTP Cookie
CMPS casalemedia.com Verzamelt gegevens met betrekking tot de bezoeken van de gebruiker aan de website, zoals het aantal bezoeken, de gemiddelde tijd die op de website is doorgebracht en welke pagina’s zijn geladen, met het doel om gerichte advertenties weer te geven. 3 maanden HTTP Cookie
CMRUM3 casalemedia.com Verzamelt gegevens met betrekking tot de bezoeken van de gebruiker aan de website, zoals het aantal bezoeken, de gemiddelde tijd die op de website is doorgebracht en welke pagina’s zijn geladen, met het doel om gerichte advertenties weer te geven. 1 jaar HTTP Cookie
CMSC casalemedia.com Verzamelt gegevens met betrekking tot de bezoeken van de gebruiker aan de website, zoals het aantal bezoeken, de gemiddelde tijd die op de website is doorgebracht en welke pagina’s zijn geladen, met het doel om gerichte advertenties weer te geven. Session HTTP Cookie
CMST casalemedia.com Verzamelt gegevens met betrekking tot de bezoeken van de gebruiker aan de website, zoals het aantal bezoeken, de gemiddelde tijd die op de website is doorgebracht en welke pagina’s zijn geladen, met het doel om gerichte advertenties weer te geven. Session HTTP Cookie
conversion ligatus.com In afwachting Session Pixel Tracker
criteo outbrain.com In afwachting 29 dagen HTTP Cookie
csync smartadserver.com Optimaliseert de weergave van advertenties op basis van de beweging van de gebruiker samengevoegd en verschillende biedingen van adverteerders voor het weergeven van gebruikersadvertenties. 1 jaar HTTP Cookie
d7s_dc deployads.com In afwachting Session HTTP Cookie
deuxesse_uxid twiago.com In afwachting 29 dagen HTTP Cookie
di2 addthis.com In afwachting 1 jaar HTTP Cookie
DISPATCHER adxcore.com In afwachting Session HTTP Cookie
drtn# rlcdn.com Verzamelt gegevens met betrekking tot de bezoeken van de gebruiker aan de website, zoals het aantal bezoeken, de gemiddelde tijd die op de website is doorgebracht en welke pagina’s zijn geladen, met het doel om gerichte advertenties weer te geven. 179 dagen HTTP Cookie
dspuuid angsrvr.com Verzamelt gegevens over de bezoeken van de gebruiker aan de website, zoals welke pagina’s zijn geladen. De geregistreerde gegevens worden gebruikt voor gerichte advertenties. 29 dagen HTTP Cookie
eid criteo.com Verzamelt gegevens met betrekking tot de bezoeken van de gebruiker aan de website, zoals het aantal bezoeken, de gemiddelde tijd die op de website is doorgebracht en welke pagina’s zijn geladen, met het doel om gerichte advertenties weer te geven. 6 maanden HTTP Cookie
fr facebook.com Gebruikt door Facebook om een reeks advertentieproducten te leveren, zoals realtime bieden van externe adverteerders. 3 maanden HTTP Cookie
gcm creative-serving.com In afwachting Session Pixel Tracker
google_sync_status bidswitch.net In afwachting Session Pixel Tracker
GPS youtube.com Registreert een uniek ID op mobiele apparaten om tracking mogelijk te maken op basis van geografische GPS-locatie. Session HTTP Cookie
HRL8 mathtag.com Verzamelt gegevens over de bezoeken van de gebruiker aan de website, zoals welke pagina’s zijn geladen. De geregistreerde gegevens worden gebruikt voor gerichte advertenties. 27 dagen HTTP Cookie
i openx.net Registreert gebruikersgegevens, zoals IP-adres, geografische locatie, bezochte websites en op welke advertenties de gebruiker heeft geklikt, met als doel het optimaliseren van de weergave van advertenties op basis van de verplaatsing van de gebruiker op websites die hetzelfde advertentienetwerk gebruiken. 1 jaar HTTP Cookie
i/jot twitter.com In afwachting Session Pixel Tracker
id yieldlab.net Registreert een uniek ID die het apparaat van een terugkerende gebruiker identificeert. De ID wordt gebruikt voor gerichte advertenties. 1 jaar HTTP Cookie
IDE doubleclick.net Gebruikt door Google DoubleClick om de acties van de websitegebruiker te registreren en te rapporteren na het bekijken of klikken op een van de advertenties van de adverteerder met het doel de effectiviteit van een advertentie te meten en om gerichte advertenties aan de gebruiker te presenteren. 1 jaar HTTP Cookie
IDSYNC advertising.com In afwachting 1 jaar HTTP Cookie
khaos rubiconproject.com Registreert gebruikersgegevens, zoals IP-adres, geografische locatie, bezochte websites en op welke advertenties de gebruiker heeft geklikt, met als doel het optimaliseren van de weergave van advertenties op basis van de verplaatsing van de gebruiker op websites die hetzelfde advertentienetwerk gebruiken. 1 jaar HTTP Cookie
KRTBCOOKIE_# pubmatic.com Registreert een uniek ID die het apparaat van de gebruiker identificeert tijdens terugkerende bezoeken op websites die hetzelfde advertentienetwerk gebruiken. De ID wordt gebruikt om gerichte advertenties toe te staan. 29 dagen HTTP Cookie
lidc linkedin.com Gebruikt door de sociale netwerkdienst, LinkedIn, voor het volgen van het gebruik van embedded services. Session HTTP Cookie
lidid liadm.com In afwachting 2 jaar HTTP Cookie
LIG_# ligadx.com In afwachting 1 jaar HTTP Cookie
ljt_reader lijit.com Verzamelt gegevens met betrekking tot lezerbelangen, context, demografische gegevens en andere informatie namens het Lijit-platform met als doel geïnteresseerde gebruikers te vinden op websites met gerelateerde inhoud. 1 jaar HTTP Cookie
loc addthis.com Geolocatie, die wordt gebruikt om providers te helpen bepalen hoe gebruikers die informatie met elkaar delen geografisch zijn gelegen (statusniveau). 1 jaar HTTP Cookie
match 360yield.com In afwachting Session Pixel Tracker
mt_mop mathtag.com Verzamelt gegevens over de bezoeken van de gebruiker aan de website, zoals welke pagina’s zijn geladen. De geregistreerde gegevens worden gebruikt voor gerichte advertenties. 29 dagen HTTP Cookie
MUID bing.com Veel gebruikt door Microsoft als een unieke gebruikers-ID. De cookie maakt het volgen van gebruikers mogelijk door de ID in veel Microsoft-domeinen te synchroniseren. 1 jaar HTTP Cookie
MUIDB bing.com In afwachting 1 jaar HTTP Cookie
mus addthis.com In afwachting 1 jaar HTTP Cookie
OAID fidelity-media.com Registreert een uniek ID die het apparaat van een terugkerende gebruiker identificeert. De ID wordt gebruikt voor gerichte advertenties. 1 jaar HTTP Cookie
ouid addthis.com In afwachting 1 jaar HTTP Cookie
pid smartadserver.com Registreert een uniek ID die het apparaat van een terugkerende gebruiker identificeert. De ID wordt gebruikt voor gerichte advertenties. 1 jaar HTTP Cookie
PREF youtube.com Registreert een unieke ID die door Google wordt gebruikt om statistieken bij te houden over hoe de bezoeker YouTube-video’s op verschillende websites gebruikt. 8 maanden HTTP Cookie
PUBMDCID pubmatic.com Registreert een uniek ID die het apparaat van de gebruiker identificeert tijdens terugkerende bezoeken op websites die hetzelfde advertentienetwerk gebruiken. De ID wordt gebruikt om gerichte advertenties toe te staan. 3 maanden HTTP Cookie
PugT pubmatic.com In afwachting 29 dagen HTTP Cookie
pushnotificationsid centralpoint.nl Gebruikt voor sessie-opslag van voor het sturen van notificaties naar de browser 29 dagen HTTP Cookie
put_# rubiconproject.com Registreert gebruikersgegevens, zoals IP-adres, geografische locatie, bezochte websites en op welke advertenties de gebruiker heeft geklikt, met als doel het optimaliseren van de weergave van advertenties op basis van de verplaatsing van de gebruiker op websites die hetzelfde advertentienetwerk gebruiken. 29 dagen HTTP Cookie
pxrc rlcdn.com In afwachting 2 maanden HTTP Cookie
redir smartadserver.com In afwachting Session Pixel Tracker
rex/match.aspx criteo.com In afwachting Session Pixel Tracker
rlas3 rlcdn.com Verzamelt gegevens met betrekking tot de bezoeken van de gebruiker aan de website, zoals het aantal bezoeken, de gemiddelde tijd die op de website is doorgebracht en welke pagina’s zijn geladen, met het doel om gerichte advertenties weer te geven. 179 dagen HTTP Cookie
rpb rubiconproject.com Registreert gebruikersgegevens, zoals IP-adres, geografische locatie, bezochte websites en op welke advertenties de gebruiker heeft geklikt, met als doel het optimaliseren van de weergave van advertenties op basis van de verplaatsing van de gebruiker op websites die hetzelfde advertentienetwerk gebruiken. 29 dagen HTTP Cookie
rpx rubiconproject.com In afwachting 29 dagen HTTP Cookie
rtn1-z rlcdn.com In afwachting 179 dagen HTTP Cookie
rum casalemedia.com In afwachting Session Pixel Tracker
SEUNCY semasio.net Registreert een uniek ID die het apparaat van de gebruiker identificeert voor terugkerende bezoeken. 179 dagen HTTP Cookie
sto-id-20480-bh contextweb.com Registreert gebruikersgegevens, zoals IP-adres, geografische locatie, bezochte websites en op welke advertenties de gebruiker heeft geklikt, met als doel het optimaliseren van de weergave van advertenties op basis van de verplaatsing van de gebruiker op websites die hetzelfde advertentienetwerk gebruiken. Session HTTP Cookie
stx_user_id sharethrough.com In afwachting 1 jaar HTTP Cookie
t_gid taboola.com In afwachting 1 jaar HTTP Cookie
taboola_usg taboola.com In afwachting 1 jaar HTTP Cookie
taboola_vmp taboola.com In afwachting 1 jaar HTTP Cookie
tap.php rubiconproject.com In afwachting Session Pixel Tracker
TapAd_DID tapad.com Gebruikt om te bepalen welk type apparaten (smartphones, tablets, computers, tv’s enz.) Door een gebruiker wordt gebruikt. 2 maanden HTTP Cookie
TapAd_TS tapad.com Gebruikt om te bepalen welk type apparaten (smartphones, tablets, computers, tv’s enz.) Door een gebruiker wordt gebruikt. 2 maanden HTTP Cookie
test_cookie doubleclick.net Gebruikt om te controleren of de browser van de gebruiker cookies ondersteunt. Session HTTP Cookie
TestIfCookieP smartadserver.com Identificeert nieuwe gebruikers en genereert een uniek ID voor elke gebruiker. 1 jaar HTTP Cookie
tfw_exp twitter.com In afwachting Session HTTP Cookie
tluid 3lift.com In afwachting 3 maanden HTTP Cookie
tr facebook.com In afwachting Session Pixel Tracker
tt_viewer teads.tv In afwachting 1 jaar HTTP Cookie
tu adscale.de Gebruikt om advertenties te targeten door de bewegingen van de gebruiker op verschillende websites te registreren. 29 dagen HTTP Cookie
tuuid [x6] 360yield.com
ancoraplatform.com
bidswitch.net
betweendigital.com
creative-serving.com
s.sspqns.com
Verzamelt niet-identificeerbare gegevens die naar een niet-identificeerbare bron worden verzonden. De identiteit van de bron wordt geheim gehouden door het bedrijf, Perfect Privacy LLC. 3 maanden HTTP Cookie
tuuid_last_update [x4] 360yield.com
ancoraplatform.com
creative-serving.com
s.sspqns.com
Gebruikt om de laatste zoekresultaten binnen de gebruikte categorie te tonen 3 maanden HTTP Cookie
tuuid_lu bidswitch.net In afwachting 1 jaar HTTP Cookie
uid [x2] addthis.com
criteo.com
Creëert een uniek, door een machine gegenereerd gebruikers-ID. AddThis, eigendom van Clearspring Technologies, gebruikt de gebruikers-ID om de gebruiker in staat te stellen inhoud te delen via sociale netwerken en gedetailleerde statistieken te verstrekken aan verschillende aanbieders. 1 jaar HTTP Cookie
uid-bp-# stickyadstv.com In afwachting 29 dagen HTTP Cookie
ul_cb/match 360yield.com In afwachting Session Pixel Tracker
um [x2] 360yield.com
plista.com
In afwachting 3 maanden HTTP Cookie
umdd ancoraplatform.com In afwachting 2 jaar HTTP Cookie
umeh 360yield.com In afwachting 3 maanden HTTP Cookie
unruly_m# unrulymedia.com In afwachting 6 dagen HTTP Cookie
us.gif sonobi.com In afwachting Session Pixel Tracker
user_id exe.bid In afwachting 10 jaar HTTP Cookie
UserMatchHistory ads.linkedin.com In afwachting 179 dagen HTTP Cookie
usermatchredir casalemedia.com In afwachting Session Pixel Tracker
uu adscale.de Gebruikt om advertenties te targeten door de bewegingen van de gebruiker op verschillende websites te registreren. 1 jaar HTTP Cookie
uuid [x2] angsrvr.com
mathtag.com
Verzamelt gegevens over de bezoeken van de gebruiker aan de website, zoals welke pagina’s zijn geladen. De geregistreerde gegevens worden gebruikt voor gerichte advertenties. 29 dagen HTTP Cookie
UUID#{68} 360yield.com In afwachting Session HTTP Cookie
uuid2 adnxs.com Registreert een unieke ID die het apparaat van een terugkerende gebruiker identificeert. De ID wordt gebruikt voor gerichte advertenties. 3 maanden HTTP Cookie
uuidc mathtag.com Verzamelt gegevens over de bezoeken van de gebruiker aan de website, zoals welke pagina’s zijn geladen. De geregistreerde gegevens worden gebruikt voor gerichte advertenties. 1 jaar HTTP Cookie
uvc addthis.com Detecteert hoe vaak AddThis, de service voor het delen van sociale media, dezelfde gebruiker tegenkomt. 1 jaar HTTP Cookie
vc addthis.com Gebruikt door het sociale deelplatform AddThis 1 jaar HTTP Cookie
VISITOR_INFO1_LIVE youtube.com Probeert de bandbreedte van gebruikers te schatten op pagina’s met geïntegreerde YouTube-video’s. 179 dagen HTTP Cookie
w/1.0/sd openx.net In afwachting Session Pixel Tracker
xtc addthis.com Registreert het delen van inhoud door de gebruiker via sociale media. 1 jaar HTTP Cookie
YSC youtube.com Registreert een unieke ID om statistieken bij te houden van welke video’s van YouTube de gebruiker heeft gezien. Session HTTP Cookie

Niet geclassificeerd (40)

Niet-geclassificeerde cookies zijn cookies die we nog aan het classificeren zijn, samen met de aanbieders van afzonderlijke cookies.

Naam Aanbieder Doel Vervaldatum Type
_uetsid centralpoint.nl In afwachting Session HTTP Cookie
_vwo_uuid_v2 centralpoint.nl Deze cookie maakt het mogelijk om tests uit te voeren. Deze tests hebben als doel om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren en de winstgevendheid van de website te verhogen. 1 jaar HTTP Cookie
3pi id5-sync.com In afwachting 3 maanden HTTP Cookie
am-uid admixer.net In afwachting 2 jaar HTTP Cookie
BMID [x2] monarchads.com
sync.monarchads.com
In afwachting 1 jaar HTTP Cookie
brandCategory centralpoint.nl In afwachting Session HTTP Cookie
car id5-sync.com In afwachting 3 maanden HTTP Cookie
cats centralpoint.nl In afwachting Session HTTP Cookie
cf id5-sync.com In afwachting 3 maanden HTTP Cookie
cip id5-sync.com In afwachting 3 maanden HTTP Cookie
cnac id5-sync.com In afwachting 3 maanden HTTP Cookie
coull_bsw coull.com In afwachting 1 jaar HTTP Cookie
credit centralpoint.nl In afwachting 6 dagen HTTP Cookie
criteo_write_test centralpoint.nl In afwachting Session HTTP Cookie
cto_lwid centralpoint.nl In afwachting 13 maanden HTTP Cookie
cto_tld_test centralpoint.nl In afwachting Session HTTP Cookie
DSP_UID fidelity-media.com In afwachting 9 dagen HTTP Cookie
eetgroup_loadbalance nl.eetgroup.com In afwachting Session HTTP Cookie
facets centralpoint.nl In afwachting Session HTTP Cookie
https://sync.monarchads.com/ sync.monarchads.com In afwachting Session Pixel Tracker
id5 id5-sync.com In afwachting 3 maanden HTTP Cookie
lastSearchCat centralpoint.nl In afwachting Session HTTP Cookie
lastSearchCatUpdated centralpoint.nl In afwachting Session HTTP Cookie
mostSold centralpoint.nl In afwachting Session HTTP Cookie
platform161/1/info uip.semasio.net In afwachting Session Pixel Tracker
platform161/1/info2 uip.semasio.net In afwachting Session Pixel Tracker
priceFrom centralpoint.nl In afwachting Session HTTP Cookie
priceRange centralpoint.nl In afwachting Session HTTP Cookie
priceTo centralpoint.nl In afwachting Session HTTP Cookie
ref centralpoint.nl In afwachting 29 dagen HTTP Cookie
refineInStock centralpoint.nl In afwachting Session HTTP Cookie
search centralpoint.nl In afwachting Session HTTP Cookie
SOC socdm.com In afwachting 2 jaar HTTP Cookie
Sorting centralpoint.nl In afwachting Session HTTP Cookie
SRV centralpoint.nl In afwachting Session HTTP Cookie
um2 s.sspqns.com In afwachting 3 maanden HTTP Cookie
vendor centralpoint.nl In afwachting Session HTTP Cookie
vendors centralpoint.nl In afwachting Session HTTP Cookie
viewed centralpoint.nl In afwachting Session HTTP Cookie

Verwijderen van cookies
Veel cookies hebben een houdbaarheidsdatum. Als een houdbaarheidsdatum is ingesteld, wordt de cookie automatisch verwijderd wanneer de houdbaarheidsdatum verstrijkt. U kunt er ook voor kiezen de cookies handmatig te verwijderen voordat de houdbaarheidsdatum is verstreken. Raadpleeg hiervoor de handleiding van uw browser.

Social Media
Op de Website zijn knoppen opgenomen die het mogelijk maken om pagina’s te kunnen promoten of delen op de sociale netwerken van Facebook, Twitter, linkedIn, Youtube, en via Whatsapp. Deze knoppen kunnen gebruikt worden door een code die door deze sociale netwerken wordt aangeleverd. Deze code plaatst daarbij ook een cookie op het device van de websitebezoeker.

Inzage en wijziging
Indien u een Centralpoint account heeft aangemaakt, kunt u uw eigen gegevens en uw persoonlijke instellingen altijd bekijken en zo nodig wijzigen op uw persoonlijke instellingenpagina. Voor kennisneming en verbetering van uw gegevens kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice.

Onze klantenservice helpt u graag verder als u vragen of opmerkingen heeft naar aanleiding van deze privacy- en cookieverklaring of indien u kennis wilt nemen van de gegevens die wij van u verwerken of wanneer u gebruik wilt maken van uw rechten als betrokkene onder de huidige privacywetgeving. U kunt contact opnemen met:

Central Point Nederland B.V.
088 – 4 300 300. Op werkdagen bereikbaar tussen 8.30 uur en 17.30 uur
info@centralpoint.nl
Postadres: Postbus 739, 1180 AS Amstelveen
Van Heuven Goedhartlaan 121, 1181 KK Amstelveen
Telefoon: 088 – 4 300 300
Fax: 088 – 4 300 301
Internet: www.centralpoint.nl

Natuurlijk helpen wij u ook graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heeft u daarnaast ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens over onze verwerkingen van uw persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze salesafdeling.